En İyi Singer Overlok Makinesi Hangisidir ?

11-04-2023 00:38
En İyi Singer Overlok Makinesi Hangisidir ?

Singer, dünya genelinde bilinen bir dikiş makineleri markasıdır ve birçok farklı modelde overlok makinesi üretmektedir.
En iyi Singer overlok makinesi, kişisel ihtiyaçlarınıza ve kullanım amacınıza bağlı olacaktır.
Ancak, bazı popüler Singer overlok makinesi modelleri şunlardır:


Singer 14HD854 Profesyonel Overlok Makinesi: Bu model, yüksek kaliteli dikişler için profesyonel bir overlok makinesidir.2, 3 veya 4 iplikli dikişler yapabilir ve hızı 1300 dikiş/dakika'dır.Otomatik iplik germe özelliği, kolay bir dikiş ayarı, birçok kullanışlı özellik ve ekstra geniş bir çalışma alanı sunar.

Singer 14T968DC Overlok Makinesi: Bu model, birçok farklı dikiş seçeneği sunan bir overlok makinesidir.2, 3 veya 4 iplikli dikişler yapabilir ve hızı 1300 dikiş/dakika'dır. Otomatik iplik germe özelliği, kolay bir dikiş ayarı, birçok kullanışlı özellik ve ekstra geniş bir çalışma alanı sunar.

 

Singer 14CG754 Overlok Makinesi: Bu model, evde kullanım için tasarlanmış bir overlok makinesidir.2, 3 veya 4 iplikli dikişler yapabilir ve hızı 1300 dikiş/dakika'dır. Otomatik iplik germe özelliği,
kolay bir dikiş ayarı, birçok kullanışlı özellik ve ekstra geniş bir çalışma alanı sunar.

 

Singer 14SH754 Overlok Makinesi: Bu model, evde kullanım için tasarlanmış bir overlok makinesidir.2, 3 veya 4 iplikli dikişler yapabilir ve hızı 1300 dikiş/dakika'dır. Otomatik iplik germe özelliği,
kolay bir dikiş ayarı, birçok kullanışlı özellik ve ekstra geniş bir çalışma alanı sunar.

 

Singer 14J250 Stylist II Serger Overlok Makinesi: Bu model, hızlı ve kolay kullanımıyla dikkat çeker.2, 3 veya 4 iplikli dikişler yapabilir ve hızı 1300 dikiş/dakika'dır. Otomatik iplik germe özelliği,
kolay bir dikiş ayarı, LED ışıklar ve ekstra geniş bir çalışma alanı sunar.

 

Singer Profinish 14CG754 Overlok Makinesi: Bu model, hem başlangıç hem de deneyimli kullanıcılar için uygundur.2, 3 veya 4 iplikli dikişler yapabilir ve hızı 1300 dikiş/dakika'dır.Otomatik iplik germe özelliği, kolay bir dikiş ayarı, 4 adet aksesuar ve ekstra geniş bir çalışma alanı sunar.

 

Singer 14T968DC Professional 5 Overlok Makinesi: Bu model, 5 iplikli dikiş yapabilen, yüksek performanslı bir overlok makinesidir.Hızı 1300 dikiş/dakika'dır ve otomatik iplik germe özelliği, hızlı dikiş ayarı, LED ışıklar ve ekstra geniş bir çalışma alanı sunar.

 

Singer 14HD854 Heavy Duty Overlok Makinesi: Bu model, ağır kumaşlar ve deri gibi zorlu malzemeler için uygundur. 2, 3 veya 4 iplikli dikişler yapabilir ve hızı 1300 dikiş/dakika'dır. Otomatik iplik germe özelliği, kolay bir dikiş ayarı, LED ışıklar ve ekstra geniş bir çalışma alanı sunar.

 

Bu modeller, Singer'ın popüler overlok makinesi modellerindendir.Singer'ın diğer modelleri de mevcuttur ve ihtiyacınıza göre hangi modelin size en uygun olduğunu belirlemek için WEB SİTEMİZİ ziyaret edebilirsiniz .

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.